U bent nu hier: Southbridge » Dit biedt Southbridge

Dit biedt Southbridge!

Succesvol - conform business case of beleid - doorvoeren van verandering is letterlijk van levensbelang voor bedrijven en organisaties. Tegelijktijd mislukken er veel projecten en programma's. 

Southbridge onderscheidt zich door het bieden van no cure, no pay succesgarantie. Het scheppen van de condities die succes mogelijk maken, is essentieel in de aanpak. Een belangrijk deel van die condities ligt in uw organisatie. Het geheel wordt gedreven door de unieke sleutelcompetenties die Southbridge inbrengt. Simpele, eerlijke samenwerkingsprincipes maken uw belang tot ons belang. Kortom: geen dikke contracten en kleine lettertjes.

Een paar vragen om vast te stellen of we matchen:

Wat doet u wanneer u een veranderingsproject hebt dat moet slagen?
U zoekt naar iemand, een partij die u kent - liefst waarmee u gewerkt hebt - en waarvan u weet dat ze het kunstwerk eerder vertoond hebben.

Wat doet u als er een substantieel risico is op één van deze criteria?
Wij
 adviseren u contact op te nemen met Southbridge. Wij ontzorgen risico's die u niet hoeft te lopen. Als we zelf twijfelen over de levensvatbaarheid van de ambitie vertellen we het u ook. Als we het wel zien zitten en we worden het eens over de condities voor succes, dan nemen we desgewenst het risico van u over.

Wat doet u als het een project is dat minder essentieel is om te slagen?
Geen contact met Southbridge opnemen. Intern of bij één van uw preferred suppliers, is er vast een gekwalificeerde resource tegen een scherp tarief te vinden.

 

 

 


Sluiten